U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Achtergrond

Wat kan Vastgoed Demeyer voor u betekenen? 

Verkoop

VERKOPEN VAN EEN PAND IS GEEN KWESTIE VOOR DOE-HET-ZELVERS.

Een eigendom verkopen?

Daar komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Vergeet geen belangrijke punten en bespaar uzelf veel werk door hiervoor op uw vastgoedmakelaar te rekenen. Zodra u de verkoop van uw pand toevertrouwt aan Vastgoed Demeyer , bepalen we samen en op een realistische basis, de waarde van uw pand. Een geloofwaardige verkoopprijs is immers een basisvoorwaarde om kandidaat-kopers te overtuigen. Bovendien zien wij, Vastgoed Demeyer, erop toe dat alle juridische aspecten zijn vervuld. Wij volgen de verkoop op van A tot Z. Zo vermijdt u elk risico en blijft u gespaard van alle kopzorgen die met de verkoop van jullie pand gepaard gaan. Beschikbaar 24/24, 7/7.

GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN!

Verhuur

VERHUREN ZONDER ZORGEN MET PROFESSIONELE BEGELEIDING!

U verhuurt uw eigendom?

Contacteer ons vandaag nog. Dankzij onze kennis en ervaring maken wij snel het verschil! Geen kopzorgen meer, maar een pure professionele verhuring van uw pand. Reken hierop op uw makelaar, Vastgoed Demeyer.

De huurwet verschaft de huurder heel wat bescherming. Als verhuurder is het daarom uiterst belangrijk geen fouten te begaan tegen de bestaande wetgeving. Onze expertise garandeert u een sluitende huurovereenkomst waarbij al uw rechten gevrijwaard blijven. Bovendien bepalen we samen een realistische huurprijs op basis van de legging en karakteristieken van uw woning. De start voor een zorgeloze verhuur van uw vastgoed!

Schatting

De belangrijkste factor bij de verkoop van uw woning is DE JUISTE PRIJS.

Indien hier niet vanaf het eerste moment aan voldaan wordt, wordt uw woning verbrandt op de vastgoedmarkt. Met andere woorden door overwaardering spreekt u niet de juiste kopers aan en kan u logischerwijze het aantal bezoekers op één hand tellen. Dit is niet hetgeen waarna u opzoek bent?

De waardebepaling is volledig vrijblijvend.

Indien u nadien voor ons kiest, beslissen wij samen met jouw wat de correcte verkoopsstrategie is .

Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer