U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Zwevezele

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN WONING MET RUSTIGE LIGGING OP 813m²

Deze RUSTIG GELEGEN eigendom is gelegen te Zwevezele met name in de Hille 18 en dit op een perceel van maar liefst 813 m² grond. Dit betreft een TE RENOVEREN woning (doch reeds voorzien van dubbele beglazing PVC) met TWEE GARAGES alsook een RUIME TUIN met TUINBERGING EN SERRE. Dit nabij het centrum van Zwevezele en op wandelafstand van openbaar vervoer.

NOTA:
Door het lekken van een mazouttank ter plaatse is een oriënterend bodemonderzoek doorgegaan. De sanering betreft een kost van 66.082,82 € inclusief btw. Deze is ten laste van de KOPER! Dit gezien de zeer beperkte vraagprijs.

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de inkomhal met aansluitend de ruime leefruimte. Verder is er de volledig geïnstalleerde keuken (gasfornuis | dampkap | dubbele spoelbak | oven | frigo) met eetplaats. Vervolgens is er op het gelijkvloers een apart toilet en een ruimte om een badkamer te creëren. Praktisch is ook de droge kelder.
Het verdiep omvat 2 ruime slaapkamers (15,50 m² | 12,50 m²).
Tot slot is er de ruime zolder, de kapconstructie is reeds voorzien van een onderdak, doch dient deze nog geïsoleerd te worden.

EXTERIEUR:
De eigendom beschikt over een verzorgde tuin, volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Verder is er nog voldoende parkeergelegenheid een ruime tuinberging en een serre. De woning beschikt ook nog over 2 ruime garages met handmatige poorten.

PLUSPUNTEN:
* RUSTIGE LIGGING
* RUIM PERCEEL 813 m²
* DUBBELE BEGLAZING | PVC ROLLUIKEN
* EIGENDOM MET VEEL MOGELIJKHEDEN
* ZEER GOED ONDERHOUDEN
* RUIME TUIN
* TWEE GARAGES


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer