U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Wontergem

Omschrijving

TOPINVESTERING!!! 2 WONINGEN MET GARAGE EN BIJGEBOUW TE WONTERGEM (SAMEN VOOR € 236.000)

Deze volledig te renoveren woningen zijn centraal gelegen in het hartje van Wontergem, dit op een boogscheut van kerk, school, bank en openbaar vervoer.
De eigendom is gelegen op een totale oppervlakte van 714 m² grond (Nr. 11: 314m² | Nr. 9: 400m²) en beschikt over een ruime garage, zonneterras, tuin en charmant bijgebouw. De woningen worden in principe samen verkocht, maar kan afzonderlijk verkocht worden, wanneer 2 kopers zich gelijktijdig aanbieden.

INDELING NR 11: € 111.000
We komen binnen in de ruime leefruimte met een gezellige kachel die rechtstreeks toegang biedt tot de ruime keuken ( spoelbak) alsook de eerste slaapkamer. Het verdiep bestaat uit twee delen waarvan één reeds ingericht als ruime slaapkamer. In deze woning is er op heden geen badkamer.

INDELING NR 9: € 125.000
We komen binnen in de ruime leefruimte met gezellige kachel die rechtstreeks toegang biedt tot de de keuken (spoelbak | kookplaat | dampkap | oven) alsook de eerste slaapkamer. Verder bevindt zich op het gelijkvloers de badkamer (douche | toilet | lavabo) alsook de kelder en een extra berging. Het verdiep bestaat uit twee delen waarvan één reeds is ingericht als ruime slaapkamer.

EXTERIEUR:
Woning nr 9 beschikt over een ruime garage . Deze biedt toegang tot de binnenkoer alsook de tuin. Tot slot beschikt de eigendom tevens over een charmant bijgebouw.

PLUSPUNTEN:
- Topinvestering
- Ruime leefruimte
- Garage
- Bijgebouw
- totaal perceel van 714m²


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer