U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Wontergem

Omschrijving

RUIME ALLEENSTAANDE VILLA MET BIJGEBOUW EN AANGELEGDE TUIN | ZONNEPANELEN INCLUSIEF

Deze PRACHTIGE EIGENDOM geniet een rustige ligging in hartje Wontergem, Tabakstraat 27A en dit op een perceel grond van 1.539 m².
Dit betreft een OPEN BEBOUWING met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 300 m² en een BIJGEBOUW van 80 m².

Interieur:
Gelijkvloers: We komen binnen in de ruime inkomhal met een afzonderlijk gastentoilet en vestiairekast. Via de inkom kan U links naar het bureel (12 m²) met ingemaakte kasten en rechts is er de leefruimte van maar liefst 42 m² voorzien van een gezellige zithoek met houtcassette . Nieuwe verwarmingselementen (zie plafond) op elektriciteit gezien de hoeveelheid zonnepanelen. De volledig ingerichte keuken (kookplaat |dampkap |dubbele spoelbak | oven | vaatwasser) heeft een oppervlakte van 27 m² waardoor U kan spreken van een echte leefkeuken. Via de achterinkom/wasplaats is er toegang tot de koele berging (5,5 m²), badkamer (douche | lavabo) alsook de garage (52 m²).
Eerste verdieping: Via de nachthall is er toegang tot de drie ruime slaapkamers van 14 m² | 14 m² | 28 m² alsook een ruimte momenteel in gebruik als zolder 33 m²). Verder is er nog een apart toilet en de badkamer, voorzien van ligbad, douche, dubbele lavabo met meubel.

Exterieur:
De eigendom beschikt over 4 autostaanplaatsen, een prachtig aangelegde tuin met diverse terrassen. Achteraan het perceel is er nog een serre en stapelplaat. Het bijgebouw op 80 m² omvat alle nutsvoorzieningen en is voorzien van een tussenverdiep van 30 m². De oprit is in grint, de terrasen en wandelpaden in blauwsteen. De achtertuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Rechts van de woning is er een handmatige poort waardoor U kan doorrijden naar het bijgebouw.

PLUSPUNTEN:
* Recente instapklare eigendom bouwjaar 2007
* Ruim perceel grond 1.539 m²
* Bewoonbare oppervlakte van 300 m²
* Bijgebouw van 80 m²
* Afwerking met kwalitatieve materialen
* Energievriendelijk | Zonnepanelen (24stuks)
* WOONBONUS MOGELIJK!!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer