U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Wingene

Omschrijving

RUIME ALLEENSTAANDE WONING (898 m²) MET BIJGEBOUW (120 m²)

Deze TE RENOVEREN GEZINSWONING is gelegen te Wingene met name in de Ruiseledesteenweg 50 op RUIM PERCEEL GROND van 898 m² en MET TOEGANG ACHTEROM VIA ROKERSTRAAT. De woning omvat een bewoonbare oppervlakte van 150 m² met een BIJGEBOUW van 120 m²!!!

PLUSPUNTEN:
* GUNSTIGE LIGGING | TOEGANG VIA 2 STRATEN
* RUIM PERCEEL GROND
* RENOVATIE OF SLOOP HEROPBOUW AAN 6% MOGELIJK!

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkomhal met directe toegang tot de leefruimte met zit- eethoek en gezellige houtcassette. Verder is er de ingerichte keuken (kookplaat | dampkamp | spoelbak | oven | microgolf | frigo) met aansluitende handige koele berging. Tevens is er vanuit de keuken directe toegang tot de veranda die dan weer toegang biedt tot de tuin.
Verder omvat het gelijkvloers 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en de gerenoveerde badkamer (lavabo met meubel | inloopdouche). Finaal is er de technische berging met ruimte voor wasmachine en droogkast enz...
Het verdiep is te betreden via een vaste trap en omvat een ingerichte slaapkamer, diverse bergingen alsook een zolder die U nog naar believen kan inrichten.

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin met praktische werkplaats 120 m² met inpandige garage (geautomatiseerde poort).
Via de poort aan de oprit (tevens geautomatiseerd) is de eigendom volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer