U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Wingene

Omschrijving

GEZINSWONING MET TUIN | GARAGE EN 4 SLAAPKAMERS!!!

Deze eigendom in gelegen in hartje WINGENE en dit op een perceel grond van 280 m² en beschikt bovendien over een GARAGE en een ZONGERICHTE TUIN. Dit alles op wandelafstand van winkels, slager, bakker, school en openbaar vervoer!!! Kortom, WEES ER SNEL BIJ!!!!

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkom met direct rechts toegang tot de leefruimte met authentieke schouw. De eetkamer en keuken is aansluitend met directe toegang tot terras en tuin.
Handig is de droge kelder ter stockage.
Verder op het gelijkvloers is er een technische ruimte alsook de badkamer met ligbad en lavabo.
Via te trap is er toegang tot vooreerst het tussenverdiep met een slaapkamer en vervolgens de eerste verdieping met ruime nachthall en toegang tot de 2de, 3de en 4de slaapkamer!!!
Via een vaste trap is er toegang tot de geïsoleerde zolder. Indien gewenst kan U deze ruimte nog naar believen inrichten.

EXTERIEUR:
U geniet volop van de zuidwest gerichte tuin met diverse bijgebouwen (20m²) alsook directe uitweg via de garage met geautomatiseerde poort en zoldering ter stockage. De tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk!

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* ASBESTVEILIG
* VERNIEUWDE RAMEN PVC | HR GLAS
* CENTRALE VERWARMING
* GARAGE (AUTO POORT) EN TUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer