U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Wingene

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING |INVESTERINGSEIGENDOM

Deze recente woning (bouwjaar 2013) is gelegen in hartje van Zwevezele op een perceel van166 m² met een bewoonbare oppervlakte van 178,65 m². Dit op wandelafstand van bakker, slager, lagere school enz...

WONING
Gelijkvloers:
We komen binnen in de lichtrijke inkomhal van de woning met gastentoilet. Verder is er de leefruimte met open (ingerichte) keuken. Deze leefruimte beschikt over grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen alsook directe toegang tot de volledig aangelegde tuin. Recent is er een elektrische zonneluifel geïnstalleerd.
Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de berging met voorziening voor wasmachine en droogkast en stapelplaats met directe toegang tot de carport.
Eerste verdieping:
Het eerste verdiep omvat een nachthal met toegang tot de badkamer (dubbele lavabo met meubel - douche - toilet en ligbad. Verder zijn er 2 ruime 2 persoons slaapkamers (15,50 m² - 15,00 m²) met ingemaakte kasten alsook een kinderkamer (8 m²).
Tweede verdieping:
Via een vaste houten trap komt U terecht op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de zolder/nog in te richten polyvalente ruimte. Deze is volledig geïsoleerd en bevat twee veluxen met dubbele beglazing. Twee slaapkamers zijn tevens voorzien van automatische zonnewering.

TUIN:
De tuin is onderhoudsvriendelijk met zongericht terras en tuinhuis. Tevens kindvriendelijk, volledig afgesloten met een houten omheining.

CARPORT:
De carport bestaat uit een stalen constructie, afgewerkt met cederhout.

PLUSPUNTEN:
* PERFECT INSTAPKLAAR | ENERGIEVRIENDELIJK | KINDVRIENDELIJK
* RECENTE ZONNEWERING VOLLEDIGE ACHTERGEVEL
* 3 SLAAPKAMERS MET MOGELIJKHEID TOT EEN VIERDE
* CENTRALE LIGGING
* REGENWATER | CONFORME ELEKTRISCHE KEURING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer