U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Wingene

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN ALLEENSTAANDE WONING MET LOODS OP 2.350 m²

Deze eigendom is gelegen in een doodlopende straat te Wingene, Verlorengoedstraat 3 en dit op een perceel grond van 2.350 m² gelegen in agrarisch gebied. Het betreft een RUIME WONING met een bewoonbare oppervlakte van 202 m² alsook een LOODS van 175 m² met betonverdiep.

INTERIEUR:
U komt deze statige woning binnen via de inkomhall waar U rechts een eerste slaapkamer/bureauruimte heeft. Rechts van de inkom is er een bureauruimte/ontvangstruimte met aansluitend toegang tot de leefruimte (37,50 m²), deze is voorzien van een prachtige open haard alsook uitzicht en toegang tot de tuin. Verder is er een gesloten ingerichte keuken met aansluitend kelder en ruime berging.
Via de nachthall is er toegang tot het apart toilet en de badkamer (dubbele lavabo | ligbad/douche | aansluitingen wasmachine/droogkast). Verder is er nog een te renoveren veranda.
Het verdiep omvat een ruime nachthall, 3 ruime 2 persoons slaapkamers met ingebouwde kasten. Verder zijn er nog twee bergingen alsook een apart toilet.

EXTERIEUR:
De eigendom beschikt over een ruim BIJGEBOUW/LOODS van 175 m² met een betonverdiep. Dit kan nog naar believen ingericht worden. Verder is er nog een ruime garage voor diverse wagen.
U komt kan de eigendom betreden via twee opritten die aan elkaar verbonden zijn.

PLUSPUNTEN:
* UITERST RUSTIGE LIGGING
* RUIME PERCEEL GROND 2.350 m²
* RUIM BIJGEBOUW 175 m²


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer