U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Wingene

Omschrijving

INSTAPKLARE RUSTIG GELEGEN RECENTE WONING OP 1.046 m²!!!

Deze prachtige moderne eigendom is opgetrokken in 2015-2016 en dit op een perceel van 1046 m² en gelegen in woongebied met landelijk karakter.
Ligging: Aan de "Radio" te Wingene (Predikherenstraat 60). De radiotorens werden in 2000 beschermd en rondom de gebouwen werd een natuurreservaat ontwikkeld. Ingevolge kan U genieten van prachtige verzichten!

Indeling: Strakke inkomhall met ingemaakte kasten alsook gastentoilet met directe toegang tot de leefruimte (parket) met open volledig ingerichte keuken. Aansluitend is een ruime koele bering (6,75 m²). Tevens is een bureauruimte/speelruimte voorzien (14 m²), een ruime wasplaats met doucheruimte (13 m²). Een garage met automatische poort (20,15 m²).

Verdiep 1: via de eiken trap komen we terecht bij de lichtrijke nachthall en 4 slaapkamers (13,50 m² | 13,50 m² | 14,00 m² | 8,00 m²). Daarnaast is er nog een zeer ruime badkamer (dubbele lavabo met diverse kasten | Ligbad | Hangtoilet) met mogelijkheid tot het plaatsen van een tweede douche.
Tevens is er nog een kleine berging (1,30 m²).

TUIN: De tuin is nog verder af te werken, doch reeds voorzien van nieuwe sparren. De tuin beschikt tevens ook over een zeer ruim terras (40m²), alsook 2 oudere bergingen alsook moestuin. De tuin is volledig zongericht!

PLUSPUNTEN:
- RECENTE WONING MET ENERGIEZUINIGE SCORE!!!
- GELIJKVLOERS MET VLOERVERWARMING
- PRACHTIGE LICHTRIJKE LEEFRUIMTE MET DIRECTE TOEGANG TOT HET TERRAS/DE TUIN
- PRACHTIGE LIGGING OP RUIM RECHTHOEKIG PERCEEL
- 4 SLAAPKAMERS
- OVERDEKT TERRAS/ TERRAS EN ZONGERICHTE TUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer