U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

PERFECT ONDERHOUDEN ALLEENSTAANDE WONING OP 1.400 m²

Deze GEZINSWONING (BJ 1987 | 266 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE) is in een PERFECTE STAAT VAN ONDERHOUD en gelegen op een perceel grond van maar liefst 1.400 m² waarvan 700 m² BOUWGROND. Dit op een RUSTIGE doch CENTRALE ligging in hartje TIELT met name Ronceval 12, vlakbij winkels, bakker, slager, school, enz...

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE DOCH RUSTIGE LIGGING
* RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE
* GEEN RENOVATIEVERPLICHTING
* HR KETEL OP GAS
* ASBESTVEILIG
* REGENPUT 10.000 Liter
* PERCEEL GROND 700 m² = BOUWGROND EN INGEVOLGE PERFECTE BELEGGING!!!

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Vervolgens is er toegang tot de lichtrijke ruime leefruimte (37 m²) met aansluitend de ingerichte keuken 15 m² (kookplaat | dampkap | oven | frigo | spoelbak). Zowel de leefruimte en keuken hebben directe toegang tot het terras/tuin. Tevens is er een achterinkom met praktische koele berging.
Verder is er via de nachthall toegang tot een eerste slaapkamer/bureau (8 m²), de ingerichte badkamer (ligbad | lavabo | toilet en bidet) en 2 ruime slaapkamers van 14,50 m² en 14 m².
Tot slot is er op het gelijkvloers nog een inpandige garage (30,50 m²) met ruimte voor wasmachine en droogkast alsook een vaste trap met toegang tot de zolderruimte/stapelruimte.

EXTERIEUR:
De grond betreft 2 loten bouwgrond waarvan 1 lot bebouwd en het andere lot op heden in tuin is aangelegd. U beschikt over een tuinberging alsook parkeergelegenheid voor meerdere wagens.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer