U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

STADSWONING MET TUIN EN GARAGE/OPSLAGRUIMTE (50 m²)

Deze centraal gelegen eigendom is gelegen te Tielt met name in de Sint-Michielstraat 8 op een perceel van 264 m² grond. Dit op wandelafstand van bakker, slager, winkels, openbaar vervoer, school, enz...

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkomhal met rechts directe toegang tot de ruime leefruimte met zit- en eethoek (37 m²). Aansluitend is er ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | spoelbak) en bijkeuken (8 m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast en directe toegang tot de tuin. Het gelijkvloers omvat ook nog een apart toilet en de badkamer (douche | lavabo).
Het verdiep omvat 3 slaapkamers (15 m² | 14 m² | 5 m²) en een berging (2 m²).
De zolder is toegankelijk via een vouwtrap. Dit verdiep (betonconstructie) geniet een volle hoogte en kan U nog naar believen inrichten.

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een gezellige stadstuin (60 m²) volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. De eigendom biedt toegang achterom via de garage/opslagplaats (50 m²). Verder is er nog voldoende parkeergelegenheid in de straat.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* TUIN
* GARAGE/OPSLAGPLAATS 50 m²
* TOEGANG ACHTEROM


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer