U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

PRACHTIG GELEGEN GEZINSWONING MET BIJGEBOUW OP 1.514 m²

Deze VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING (2008) met recent BIJGEBOUW (2016) is gelegen te Tielt aan de voet van de "POELBERG" met inrit aan de Wakkensesteenweg 24 dit op een perceel van maar liefst 1.514 m². Door de LANDELIJKE en RUSTIGE LIGGING kan U volop genieten van de PRACHTIGE VERGEZICHTEN.

INTERIEUR:
WONING:
U komt de woning binnen via de inkom met gastentoilet. U beschikt over een ruime leefruimte met aansluitende veranda en onmiddellijke toegang tot het exterieur. Tevens een volledig ingerichte keuken met aparte zithoek en eetkamer. Ook hier directe toegang tot het achterliggende terras/tuin. Finaal op het gelijkvloers is er een volledig ingerichte badkamer (ligbad | douche | dubbele lavabo met meubel | aansluiting wasmachine en droogkast). Het verdiep van de woonst omvat een nachthall met ingemaakte kastenwand, 2 ruime 2 persoons slaapkamers alsook een dressingruimte/3de slaapkamer.
BIJGEBOUW:
Het bijgebouw is voorzien van een overdekt terras met dubbele toegangsdeur. Dit betreft een volledige open ruimte van 40 m² voorzien van pelletkachel. (Directe toegang tot de garage)
Tevens beschikt U over een volledig verdiep (30 m²) die dienst kan doen als slaapkamer, leefruimte, bureel... Kortom U kan dit nog volledig naar believen bestemmen, perfect voor een vrij beroep of kangoeroewoning!!!

EXTERIEUR:
De eigendom is voorzien van een zeer ruime en zongerichte tuin. Deze is volledig afgesloten (inrit met geautomatiseerde poort) en ingevolge kindvriendelijk. Verder is er ook nog een praktische tuinberging (28 m²). U beschikt over een ruime garage (38 m²) met geautomatiseerde poort alsook voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein!

PLUSPUNTEN:
* LANDELIJKE LIGGING | PRACHTIGE VERGEZICHTEN
* WONING 2008 | BIJGEBOUW 2016
* RUIM PERCEEL 1.514 m² | ZONGERICHTE TUIN
* REGENWATERPUT 15.000 liter
* WARMTEPOMP


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer