U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

!!! RUIME VILLA OP 1.513 m² |VOLLEDIG ONDERKELDERD| TOPLOCATIE !!!

Deze ruime villa is gelegen aan de stadsrand van Tielt, Wielmakerstraat 1A en dit op een perceel grond van 1.513 m² en omvat maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 192 m² en tevens nog eens volledig onderkelderd (192m²).

INTERIEUR:
We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet en afzonderlijk ruimte met handwasser. Links daarvan komt U via de glazen deur binnen in de prachtige leefruimte van maar liefst 64 m²!!! Dit met grote raampartijen waardoor U directe toegang en zicht hebt op de aangelegde tuin. Aansluitend is er de gesloten volledig ingerichte keuken tevens met een schuifraam naar het terras/tuin.
Via de nachthall is er toegang tot maar liefst 4 slaapkamers alsook een volledig vernieuwde badkamer 2015 (inloopdouche | 2 x lavabo met meubel).
Handig is de achterinkom met ingemaakte kast en toegang tot de berging alsook trap naar de kelderverdieping.
De eigendom is VOLLEDIG en in VOLLE HOOGTE onderkelderd. Deze kelder omvat een wasplaats, technische ruimte en een ruimte met douche en sauna. Tevens is er toegang tot de autostaanplaatsen, dit via de nieuwe geïsoleerde automatische poort met codeklavier (2016). Dit betreft een volledige open ruimte waarbij U zeker 3 wagens kan parkeren.

EXTERIEUR:
De tuin rondom deze woning is in perfecte staat van onderhoud. Deze is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Tevens voorzien van een terras en tuinhuis. Gezien de zuidwestelijke ligging kan U elk moment van de dag geniet van de zon.

PLUSPUNTEN:
* TOPLOCATIE | INSTAPKLAAR
* RUIME PERCEEL GROND 1.513 m²
* RUIME BEWOONBARE OPPERVLAKTE 192 m²
* 4 SLAAPKAMERS
* VOLLEDIG AANGELEGDE TUIN
* VOLLEDIG ONDERKELDERD VOLLE HOOGTE
* REGENPUT EN GRONDWATERPUT AANWEZIG


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer