U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING OP 819 m² MET BIJGEBOUWEN EN GARAGE

Deze te renoveren vrijstaande woning is gelegen op een ruim perceel grond van 819 m² nabij het centrum van Aarsele aan de verbindingsweg Tielt-Deinze. Dit op wandelafstand van openbaar vervoer, slager, bakker, lagere school enz...
De eigendom omvat een bebouwde oppervlakte van 115 m² en een bewoonbare oppervlakte van 165 m².

INTERIEUR:
We komen binnen via de inkomhal met traphal. Mogelijkheid tot het plaatsen van een gastentoilet. Rechts komen we in de ruime woonkamer (40,50 m²) met open haard en directe toegang tot de tuin. Aansluitend is er de bijkeuken (12m ²) met toegang tot de kelder (12 m²). In 1971 is er aangebouwd met name de volledig ingerichte leefkeuken van 32 m² met aansluitende koele berging (5 m²). Verder op het gelijkvloers is er nog een ruime slaapkamer/bureau (21 m²) met badkamer (ligbad | lavabo | toilet). Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers van 27,50 m² en 21 m². Het dak dient nog geïsoleerd te worden.

EXTERIEUR:
De tuin geniet een westelijke ligging en is volledig afgesloten. Er zijn diverse bijgebouwen met een totale oppervlakte van +/- 100 m². De garage heeft aansluiting van elektriciteit en water en beschikt over een nieuwe toegangsdeur. Tevens ook recent gedeeltelijk geïsoleerd.

PLUSPUNTEN:
- RUIME PERCEEL GROND | ALLEENSTAANDE WONING
- UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
- GROTE BIJGEBOUWEN/GARAGE +/- 100m²
- GRONDWATERPUT | REGENPUT


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer