U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

ZEER VERZORGDE HOEVE MET STALLINGEN OP 1,27 HECTARE

Deze eigendom is gelegen te Tielt, Sint-Martenstraat 6 dit op enkele kilometer van het centrum van Tielt, doch met uiterst rustige ligging. Dit betreft een ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van 240 m² en drie ruime stallingen van 600 m² | 650 m² en 650 m² dit op een perceel grond van 1,27 hectare.

INTERIEUR:
De perfect onderhouden woonst (Bj 1985) omvat een klassevolle inkom, aansluitend een prachtige ruime leefruimte met karaktervolle pellet cassette met directe toegang tot de zuid gerichte veranda (40 m²). Verder is er een volledig geïnstalleerde keuken (oven | kookplaat | dampkap | frigo) met zitruimte. Via de achterinkom is er een koele berging en apart gastentoilet.
De nachthall heeft toegang tot de badkamer (ligbad | toilet | dubbele lavabo met meubel), drie 2-persoons slaapkamers alsook de inpandige garage.
Via de vouwtrap in de garage is er toegang tot de zolder. Deze geniet een volle hoogte en kan dus ingericht worden voor meerdere slaapkamers/polyvalente ruimte.

STALLINGEN:
Dit betreft 3 stallingen met volgende afmetingen en indelingen:
Stalling 1 van 600 m² (uiterst links) : 15 m op 40 m en omvat op heden 2 garages, een bureel, opslagruimte alsook runderstal.
Stalling 2 van 645 m² (middelste stalling) : 12 m op 50 m en omvat een varkensstal.
Stalling 3 van 645 m² (uiterst rechts) : 12 m op 50 m en omvat een varkensstal.

Dit alles is gelegen op 1 h² 27a 50ca. Dankzij het ruime volume aan gebouwen biedt de hoeve voldoende kansen voor verder landbouwgebruik, hobbyboerderij, opslagruimte, zelfstandige activiteit of gewoonweg rustig landelijk wonen.

PLUSPUNTEN:
* Milieuvergunning voor het houden van 1.440 vleesvarkens en 98 runderen
* Goed onderhouden woonst met een bewoonbare oppervlakte van 240 m²
* Mogelijkheid tot inrichten eerste verdiep
* Brander centrale verwarming vernieuwd en boiler in 2013


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer