U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

PRACHTIGE VILLA OP 1.158m² MET MOGELIJKHEID TOT PRAKTIJKRUIMTE

Deze eigendom is gelegen te Tielt, Meulebeeksesteenweg 70 op een perceel grond van maar liefst 1.158 m² met daarop een perfect onderhouden eigendom met prachtige afwerkingen en een bewoonbare oppervlakte van 242 m²!!!

GELIJKVLOERS: U betreedt de eigendom via de aangelegde voortuin met blauwsteen wandelpad. Via de dubbele voordeur komt U de inkom met gastentoilet binnen. Het hart van de woonst is de prachtige zitruimte/eetplaats met dubbelzijdige open haard (keuken/zitruimte) met directe toegang tot het aangelegde terras/tuin. Deze ruimte omvat maar liefst 72m² en kan U naar believen inrichten tot eetkamer/zitruimte of zelfs een gedeelte bureauruimte. Aansluitend is er de volledig ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | dubbele spoelbak). Zeer praktisch is de aansluitende berging alsook de directe toegang tot de ruime droge kelder.

PRAKTIJKRUIMTE: Links van de woning is er een aparte inkom met mogelijkheid tot een praktijkruimte (27,50 m²) voorzien van een apart toilet en inloopdouche (afgewerkt met Mortex). Deze ruimte kan nog naar believen groter gemaakt worden met de omliggende ruimten zowel rechts als op het verdiep.

VERDIEPING: Ruime nachthall met ingemaakte kasten. Er zijn 3 zeer ruime slaapkamers met een oppervlakte van 14 m², 16,50 m² en 16,50 m². Verder is er nog de ingerichte badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en een toilet. De master bedroom beschikt over een eigen perfect afgewerkte dressingruimte alsook toegang tot de polyvalente ruimte op het gelijkvloers.

TUIN: De tuin biedt U een gezellige zongerichte zitruimte met eiken overkapping. Tevens is een tuinberging aanwezig met reeds alle voorzieningen mocht U later een zwembad willen aanleggen. De tuin is volledig afgesloten en ingevolge zeer kindvriendelijk. De voortuin beschikt over 2 aangelegde staanplaatsen met extra ruimte tot parkeren. Aparte toegang tot praktijkruimte!


PLUSPUNTEN:
* Instapklaar en tevens perfect onderhouden!
* Mogelijkheid tot praktijkruimte met parkeermogelijkheden
* Conforme elektrische keuring
* Zeer goede EPC score
* Volledig aangelegde tuin


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer