U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

RUIME INSTAPKLARE WONING MET OPTIMALE LIGGING IN HARTJE TIELT

Deze gerenoveerde woning is optimaal gelegen in hartje Tielt op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt, openbaar vervoer, scholen....doch rustige ligging. De eigendom heeft twee slaapkamers, met mogelijkheid tot een derde.

INTERIEUR:
We komen binnen in een ruime inkomhal die rechtstreeks toegang biedt tot de binnenkoer en de leefruimte. Deze ruime leefruimte bestaat uit een zit-en eetplaats en is voorzien van grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. Aansluitend is er toegang tot de kelder, alsook de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | dubbele spoelbak | frigo) met ruime ontbijthoek. Vanuit de keuken is er toegang tot het gastentoilet en de berging met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Op het eerste verdiep is er een overloop die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer (dubbele lavabo met meubel | toilet | ligbad).
De zolderruimte is toegankelijk met een vaste trap en geniet een volle hoogte. Ingevolge is het mogelijk om deze nog af te werken tot een ruime derde slaapkamer.

EXTERIEUR:
De woning beschikt over een binnenkoer die toegang biedt tot de garage. Deze garage beschikt over een geautomatiseerde poort en de mogelijkheid tot aankoppeling op twee regenwaterputten. De eigendom is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk.
.
PLUSPUNTEN:
- Centrum Tielt, doch rustige ligging
- Centrale verwarming op aardgas
- Nieuw dak 2016
- Vernieuwde elektriciteit 2016
- 2 slaapkamers, met mogelijkheid tot een derde


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer