Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

WONING MET TOONZAAL EN LOODS IN CENTRUM TIELT OP 1.357 m²

Deze eigendom is gelegen in hartje Tielt in de Kasteelstraat 110 op een perceel grond van 1.357 m² en omvattende EEN RUIME WONING (241 m² bewoonbare oppervlakte) een TOONZAAL (75 m²) alsook LOODS (400 m²) alsook een te renoveren LOODS (160 m²).

WONING: Deze RUIME WONING omvat diverse karakteristieke elementen en omvat een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 241 m²!!! U komt de woning binnen in de ruime inkomhall met aansluitend rechts de leefruimte van 30 m² met toegang tot het zongerichte terras. Via een sas komt U de eetplaats binnen (20m²) met verder de ingerichte keuken (10,50 m²), de achterkeuken (9,50 m²) en de wasplaats met bergingen (24 m²). Tevens is er een kelder aanwezig (18m²).
Via de statige trap komt U op het eerste verdiep, deze omvat 3 slaapkamers alsook een ingerichte badkamer.
Het tweede verdiep is tevens toegankelijk met een vaste trap en dient nog verder ingericht te worden.
Indien U de woonst nog verder wenst uit te breiden is er nog een volledig verdiep beschikbaar toegankelijk via een vaste trap in de achterkeuken van 45 m².

TOONZAAL: De toonzaal van 75 m² omvat de winkel op zich alsook een bureaugedeelte en een sanitair gedeelte. Deze ruimte heeft ook een zoldering en kan ingevolge uitgebreid worden.

LOODSEN: Achteraan het perceel is er een loods van 400 m², deze is gerenoveerd en onmiddellijk bruikbaar. Deze heeft een volle hoogte van 4,20 m. De aansluitende loods van 160 m² dient volledig gerenoveerd te worden.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* ZEER RUIME EIGENDOM MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN (APPARTEMENTSBOUW TEVENS MOGELIJK)
* KARAKTERVOLLE ELEMENTEN IN DE WOONST
* TOONZAAL EN LOODS 1 ZIJN GEBRUIKSKLAAR

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer