U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

WONING MET TOONZAAL EN LOODS IN CENTRUM TIELT OP 1.357 m²

Deze eigendom is gelegen in hartje Tielt in de Kasteelstraat 110 op een perceel grond van 1.357 m² en omvattende EEN RUIME WONING (241 m² bewoonbare oppervlakte) een TOONZAAL (75 m²) alsook LOODS (400 m²) alsook een te renoveren LOODS (160 m²).

WONING: Deze RUIME WONING omvat diverse karakteristieke elementen en omvat een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 241 m²!!! U komt de woning binnen in de ruime inkomhall met aansluitend rechts de leefruimte van 30 m² met toegang tot het zongerichte terras. Via een sas komt U de eetplaats binnen (20m²) met verder de ingerichte keuken (10,50 m²), de achterkeuken (9,50 m²) en de wasplaats met bergingen (24 m²). Tevens is er een kelder aanwezig (18m²).
Via de statige trap komt U op het eerste verdiep, deze omvat 3 slaapkamers alsook een ingerichte badkamer.
Het tweede verdiep is tevens toegankelijk met een vaste trap en dient nog verder ingericht te worden.
Indien U de woonst nog verder wenst uit te breiden is er nog een volledig verdiep beschikbaar toegankelijk via een vaste trap in de achterkeuken van 45 m².

TOONZAAL: De toonzaal van 75 m² omvat de winkel op zich alsook een bureaugedeelte en een sanitair gedeelte. Deze ruimte heeft ook een zoldering en kan ingevolge uitgebreid worden.

LOODSEN: Achteraan het perceel is er een loods van 400 m², deze is gerenoveerd en onmiddellijk bruikbaar. Deze heeft een volle hoogte van 4,20 m. De aansluitende loods van 160 m² dient volledig gerenoveerd te worden.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* ZEER RUIME EIGENDOM MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN (APPARTEMENTSBOUW TEVENS MOGELIJK)
* KARAKTERVOLLE ELEMENTEN IN DE WOONST
* TOONZAAL EN LOODS 1 ZIJN GEBRUIKSKLAAR


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer