U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN STADSWONING IN HARTJE TIELT MET GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS!

Deze ruime halfopen bebouwing met gezellige stadskoer én garage geniet van een rustige ligging, dit in hartje Tielt, in de Kapellestraat 36. Dit op een perceel grond van 161 m² met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 172 m².

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de ruime inkomhal met ruimte voor een vestiaire. Via de inkomhal komt U terecht in de woonkamer van maar liefst 36 m². Deze omvat zowel een eet- als zitruimte. In de zitruimte is er een open haard op hout aanwezig, alsook TV- en telefoonaansluiting. De woonkamer biedt rechtstreekse toegang tot de gesloten ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak) met aansluitend toegang tot de droge kelder van 17,50 m². Verder op het gelijkvloers is er een gastentoilet aanwezig alsook een vernieuwde badkamer (inloopdouche | lavabo). Tevens is er een aparte wasplaats/berging.
Het verdiep (betonconstructie) omvat de nachthal met berging en 2 zeer ruime slaapkamers (15,40 m² | 8,50 m²) en 1 éénpersoons slaapkamer (7,50 m²). In de nachthal is er een vaste trap aanwezig die toegang biedt naar de zolder. Ingevolge kan U het tweede verdiep nog volledig naar believen inrichten.

EXTERIEUR:
De gezellige verzorgde stadskoer geniet een zuidligging. Pluspunt is de ruime garage van 28 m² met een aparte tuinberging 7 m².
Extra is ook de ruime oprit met 1 private staanplaats.

PLUSPUNTEN:
- CENTRALE RUSTIGE LIGGING
- GEZELLIGE STADSTUIN
- AUTOSTAANPLAATS ÉN GARAGE
- 3 RUIME SLAAPKAMERS MET MOGELIJKHEID TOT EEN VIERDE!!!!
- DAK REEDS VOLLEDIG GEÏSOLEERD
- VERNIEUWDE DOORSTROMER OP GAS JANUARI 2019


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer