U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Schuiferskapelle

Omschrijving

INSTAPKLARE ALLEENSTAANDE WONING

Deze eigendom is gelegen op het einde van een rustige kindvriendelijke woonwijk op een hoekperceel van maar liefst 623m². Deze woning dateert van 1980, doch reeds gerenoveerd vanaf 2012 en op heden voorzien van nieuwe ramen, nieuwe vloeren, centrale verwarming, dressing, badkamer enz.. Ligging: Op wandelafstand van het park, voetbalveld en centrum van Schuiferskapelle

Indeling: We komen binnen in een lichtrijke inkomhal met apart gastentoilet. Via de inkom komen we in de L-vormige woonkamer met zithoek en eetplaats. De ruime woonkamer is voorzien van 2 grote ramen, die voor veel lichtinval zorgen met tevens een schuifraam naar de veranda. De gesloten keuken is volledig ingericht en is voorzien van keramische kookplaat, dampkap, oven, micro, vaatwasmachine, dubbele spoelbak en koelkast.
De nachthall brengt U vervolgens naar twee slaapkamers (elk met ingemaakte kasten), een volledig nieuwe dressing alsook een recent volledig vernieuwde badkamer (ligbad/ inloopdouche/dubbele lavabo met diverse opbergkasten. De woning beschikt over een ruime berging (voormalige garage) waar U mogelijkheid hebt om een derde slaapkamer te creëren. De veranda geeft U directe toegang tot de tuin, dit via zowel leefruimte als keuken. Deze veranda is in een op te frissen staat.

Zolder: De woning beschikt over een geïsoleerde zolder deze is bereikbaar via een uitvouwtrap. De hoogte van de zolder laat niet toe bijkomende kamers te voorzien.

Tuin + oprit: De oprit is voorzien van een kiezel waarbij U voldoende ruimte hebt om diverse auto's te parkeren op privé terrein. Tevens is er een aparte garage voorzien. De achtertuin is volledig afgesloten met een recente Bekaert-omheining en voorzien van een betonplaat om een terras te plaatsen.

PLUSPUNTEN:
* Rustige kindvriendelijke ligging
* Perfect instapklaar
* Energiezuinig
* Volledig afgesloten tuin
* Alarm voorzien


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer