U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8800 Rumbeke

Omschrijving

GERENOVEERDE RIJWONING MET STAANPLAATS IN HARTJE RUMBEKE

Deze woning is gelegen in hartje Rumbeke op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt en openbaar vervoer. De eigendom is gelegen op 261 m² grond en beschikt over een staanplaats aan de woning. Tevens geniet U ook van een zongerichte tuin van 122 m².

INDELING:
U komt binnen via een inkomhall dit met directe toegang tot de open leefruimte met aan de voorgevel een bureaugedeelte, tussenin een gezellige zithoek alsook de open keuken achteraan. De achtergevel bestaat uit een grote glaspartij zodoende geniet U volop van het licht en de zon! De keuken heeft een direct contact met de berging/droge kelder (8 m²). Op het gelijkvloers is tevens een gastentoilet aanwezig.
Het verdiep (authentieke plankenvloeren) omvat twee slaapkamers alsook badkamer (douche | lavabo | toilet | aansluitingen wasmachine en droogkast). De scheidingsmuur tussen badkamer en slaapkamer dient nog opgetrokken te worden. Het tweede verdiep omvat 2 kleinere slaapkamers alsook bergruimte.

EXTERIEUR:
U beschikt over een autostaanplaats van 27 m² aan de voorgevel. De achtertuin is volledig Zuidgericht en dient nog aangelegd te worden.

EXTRA:
* Ruime bewoonbare oppervlakte 189 m²
* Deels gerenoveerd 2017
* Zuidgerichte tuin
* Aanbouw volledig NIEUW
* CENTRALE VERWARMING + ELEKTRICITEIT volledig NIEUW
* RIOLERING VOLLEDIG NIEUW
* VLOERISOLATIE GELIJKVLOERS
* Staanplaats vooraan de woning!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer