U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8755 Ruiselede

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN HOEKWONING MET PRACHTIGE VERZICHTEN OP 2.318 m²

Deze eigendom geniet een TOPLIGGING op een perceel grond van maar liefst 2.318 m² met diverse mogelijkheden. De eigendom omvat een WONING (half open) met een bebouwde oppervlakte van 180 m² met mogelijkheden tot uitbreiding tot 1.000 m³. Dit alles op 10 minuten van het op- en afrittencomplex E-40 Aalter en op 5 minuten van het centrum van Ruiselede.

WONING:
De woning omvat een ruime leefruimte van 40 m² alsook een gezellige vernieuwde keuken (volledig ingericht met dubbele spoelbak, oven, kookplaat, dampkap). Via de achterinkom is er toegang tot een doucheruimte met lavabo.
Verder op het gelijkvloers is er nog een eerste slaapkamer/bureel alsoook een volledig vernieuwde ingerichte badkamer met lavabo, ligbad en toilet. U beschikt tevens over een aparte berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Het verdiep omvat 2 slaapkamers (9 m² |13 m²). Gezien de aansluitende zolderingen van de bijgebouwen kan U hier tevens uitbreiden.
Verder zijn er nog diverse bergingen alsook een ruime garage 35 m².

Natuurlijk kan U ook steeds opteren om de eigendom te slopen en een nieuwbouw te plaatsen onder de 6% BTW regel. U kan gezien de ligging in agrarisch gebied bouwen tot maar liefst 1000 m³!!!

TUIN:
De eigendom heeft een prachtige tuin rondom de woning. Gezien de oppervlakte van het perceel is er naar believen ruimte en kan U op elk moment van de dag genieten van de zon.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND 2.318 m²
* AGRARISCH VERZICHTEN
* MOGELIJKHEID TOT HERBOUWEN TOT 1000 m³Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer