U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

VILLA (BJ 2005) MET LOODS (BJ 2001) OP 1,02 HECTARE!!!

Deze UITZONDERLIJK EIGENDOM is gelegen te Pittem in de Spoorweglaan 36B en omvat een VILLA (Bj 2005) met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 325 m². Tevens een LOODS (Bj 2001 | 192 m²) die toegankelijk is via 2 poorten, alsook DIVERSE WEIDEN en STALLINGEN. Dit alles op een totale oppervlakte van 1,02 hectare.

PLUSPUNTEN:
* PRACHTIGE RUIME EIGENDOM 1,02 HECTARE
* DIVERSE TOEGANGEN (3)
* ENERGIEZUINIG => A-LABEL!!!
* CONFORME ELEKTRISCHE KEURING
* ZONNEPANELEN 40 stuks x 370Wp
* THUISBATTERIJ VAN 19,2 kWh
* ASBESTVRIJ

VILLA:
Deze statige villa werd opgetrokken in 2005 met kwalitatieve materialen en omvat een inkom met vestiaire en een gastentoilet. Vervolgens is er toegang tot de lichtrijke leefruimte (42 m²) met gezellige houtcassette. Aansluitend is er de volledig ingerichte leefkeuken (voorzien van dubbele spoelbak, kookplaat met dampkap, oven, microgolf en frigo). Vanuit zowel de keuken als de leefruimte is er directe toegang tot de tuin en geniet U van een prachtig zicht op de weilanden.
Direct naast de keuken is er toegang tot de droge kelder en de berging/wasplaats.
Tevens op het gelijkvloers is er nog een ruime slaapkamer (met ingemaakte kastenwand), een badkamer (inloopdouche | lavabo met meubel) alsook een bijkeuken en volledig ingericht bureel!
Het verdiep omvat een ruime nachthall met ingemaakte kastenwand, twee ruime slaapkamer (16,50 m² | 19,25 m²). Tevens een volledig ingerichte badkamer met toilet, ligbad, dubbele lavabo met meubel).

LOODS & WEILAND:
De geïsoleerde LOODS van 192 m² (BJ 2001) beschikt over 2 toegangspoorten, een apart toilet en een koelcel.
De achterliggende weiden zijn allen voorzien van een kwalitatieve afsluiting, elektriciteit en water. Over de eigendom zijn er diverse schuilstallingen voorzien alsook een serre en bloemenweide. Deze zijn via een afzonderlijke oprit ook bereikbaar!

Kortom een eigendom ideaal voor een dierenliefhebber! Voor meer info of bezoek: 051/66.03.92.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer