U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

RUIME ALLEENSTAANDE WONING OP 1.455 m² | BEZOEKDAG 27/11 VANAF 11u !!!

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 158,24 m² en is gelegen te Pittem met name in de Egemstraat 98 en dit op een perceel grond van 1.455 m². Dit op wandel/fietsafstand van bakker, slager, openbaar vervoer en scholen. Uw bezoek meer dan waard!!! BEZOEKDAG 27/11 VANAF 11u !!! Bij deze verkoop wordt gewerkt met een Start Vanaf Prijs: 330.000 EUR

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de ruime inkomhal. Verder is er de lichtrijke leefruimte 33,50 m² met zit- en eethoek en voorzien van een gezellige kachel. Vervolgens is er de ruime gesloten keuken (19 m² | kookplaat | dampkap | spoelbak | oven) met aansluitend toegang tot de nachthal.
Deze is voorzien van 3 ruime slaapkamers (13,50 m² | 13,50 m² | 12,50 m²), een badkamer (bad en lavabo) en op het einde van de hal toegang tot de grote garage (24 m²) met automatische poort en wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook een uitgietbak.
In de garage is er een vaste trap naar de zolderruimte. Dit betreft een grote open ruimte die nog nog believen kan ingericht worden.

EXTERIEUR:
U kan de eigendom betreden via de Egemstraat alsook via de achterliggende straat. U beschikt over een ruime zongerichte tuin rondom de woonst. Tevens beschikt U over 2 garages alsook voldoende parkeergelegenheid voor en rechts naast de woning.

Bij deze verkoop wordt gewerkt met een Start Vanaf Prijs: 330.000 EUR

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND
* MOGELIJKHEID TOT HET BOUWEN VAN 2 WONINGEN
* ZONNIGE RUIME TUIN
* REGENPUT 5.000L
* CENTRALE LIGGING
* DAKISOLATIE AANWEZIG


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer