U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

RUIME ALLEENSTAANDE WONING MET ZONNIGE TUIN IN HARTJE PITTEM

Deze eigendom met bewoonbare oppervlakte van 217 m² is gelegen in hartje Pittem met name in de Pastoor Juliaan Claerhoutstraat 9 en dit op een perceel grond van 752 m². Dit op wandel/fietsafstand van bakker, slager, openbaar vervoer en scholen.

INTERIEUR:
Via de ruime inkomhal met vernieuwd gastentoilet komt U de woning binnen. Verder is er de ruime lichtrijke leefruimte waarvan de zithoek voorzien is van een gezellige houtkachel. Aansluitend is er de gesloten en volledig ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | spoelbak | ) Het schuifraam biedt U directe toegang tot het ruime terras via zowel de keuken als leefruimte. Vervolgens is er op het gelijkvloers nog een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten, koele berging, een volledig ingerichte badkamer (ligbad | toilet | lavabo met meubel), een wasplaats met douche en een garage uitgerust met een automatische geïsoleerde poort.
Het verdiep omvat de ruime nachthal met tal van mogelijkheden en twee ruime twee persoonskamers.

EXTERIEUR:
U beschikt over een zongericht terras en volledig aangelegde oprit. Verder komt U volledig tot rust in de zongerichte tuin (zuidwest) voorzien van een praktische en ruime tuinberging, werkplaats en houtberging. Tevens is er nog een moestuin en serre aanwezig.

PLUSPUNTEN:
* GOED ONDERHOUDEN EN INSTAPKLAAR
* ZONNIGE TUIN
* ZEER RUSTIGE LIGGING
* DRIJFKRACHT AANWEZIG IN WERKPLAATS
* SPOUWISOLATIE EN DAKISOLATIE
* NIEUWE RAMEN ACHTERGEVEL


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer