U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

VERRASSEND RUIME NIEUWBOUW GELEGEN IN RUSTIGE WOONWIJK (5 SLPKS)

PRIJS INCLUSIEF BTW = € 440.000,00 | Deze hoekwoning (2020) is gelegen in hartje Pittem met name Bekkemmeers 18 (zijstraat Meulebekestraat 47) op een perceel grond van 298 m². Dit op wandel afstand van bakker, slager, winkels, school en openbaar vervoer. Dit betreft een PERFECT INSTAPKLARE woning met PRACHTIGE MATERIALEN en omvat maar liefst 2 BADKAMERS en 5 SLAAPKAMERS!!! Houdt U van ruimte en gezelligheid? Twijfel niet langer en bel ons op voor een vrijblijvende afspraak ter plaatse!

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. Links komt U de zeer ruime leefruimte binnen. Door de grote raampartijen is er een prachtig lichtinval! Dit betreft een ruimte van maar liefst 48 m² met aansluitend de prachtige ingerichte open keuken met eiland (kookplaat | dampkap | oven | microgolfoven | frigo | vaatwasser en dubbele spoelbak) praktisch is de aansluitende ruime berging/wasplaats. Natuurlijk is er directe toegang tot het terras zowel via de leefruimte als de keuken.
Het verdiep omvat een ruime nachthal met toegang tot de eerste drie slaapkamers (14,50 m² | 11 m² | 10 m²) deze verdieping omvat ook 2 volledig ingerichte badkamers, de ene is voorzien van enkele lavabo met meubel en inloopdouche de andere van een dubbele spoelbak met meubel, een inloopdouche en ligbad. Er is ook een apart toilet voorzien.
Via de vaste trap krijgt U toegang tot nogmaals twee ruime kamer (27 m² en 15,50 m²) alsook een berging/technische ruimte.

EXTERIEUR:
Er is een carport voorzien aan de woning. Alsook is er parkeerplaats voor 2 wagen op private grond.
De zongerichte aangelegde tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. U beschikt tevens over een zeer ruim zonneterras alsook een tuinhuis.

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* CENTRALE LIGGING
* ENERGIEVRIENDELIJK E-peil 30!!!
* ZONNEPANELEN
* ZUIDGERICHTE TUIN/TERRAS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer