U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

RUIME CENTRAAL GELEGEN HOEKWONING OP 840 m² MET 4 SLAAPKAMERS

Deze eigendom is gelegen in hartje Pittem met name in de Heidenskerkhofstraat 4. Dit betreft een hoekperceel van 840 m² met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 255 m²! (DEELS GERENOVEERD | NIEUWE RAMEN | NIEUWE ROLLUIKEN | ELEKTRICITEIT CONFORM). U bezoek meer dan waard!!!

INTERIEUR:
Gelijkvloers:
We betreden de woning via de inkomhal. Aansluitend is er de ruime leefruimte van 29 m², de grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Daarnaast is er de ingerichte keuken van 16 m² met ruimte voor eetplaats. Aansluitend is er de droge kelder van 6,5 m². Verder op het gelijkvloers is er de achterinkom en vernieuwd gastentoilet. Als laatste is er de ruime garage (23 m²) met wasruimte.
Eerste verdiep:
Het verdiep omvat een nachthall met toegang tot maar liefst 4 slaapkamers (16 m² | 16,50 m² | 13 m² en 16,50 m²). Dit betreffen dus allen twee persoons slaapkamers.
Verder is er ruimte om een badkamer te installeren van 6,20 m² (op heden liggen de leidingen reeds klaar).
Zolderverdieping:
De zolder is toegankelijk met een vouwtrap. Gezien ook dit verdiep een betonconstructie betreft en tevens over een volle hoogte beschikt kan deze tevens ingericht worden tot extra kamers.

EXTERIEUR:
De eigendom omvat een tuin rondom met een garage en tuinberging. Gezien de ruime tuin zijn er tal van mogelijkheden zoals uitbreiding van de bestaande woonst of het plaatsen van meerdere garages!

PLUSPUNTEN:
* Hoekperceel van 840 m²
* Hoogrendements beglazing aanwezig
* Conforme elektrische keuring tot 07/05/2045
* Ruime bewoonbare oppervlakte van 255 m²


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer