U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

COMPLEET GERENOVEERDE HOEKWONING MET ZONGERICHTE TUIN MET ZICHT OP AGRARISCH GEBIED!

Deze eigendom is gelegen in 8740 Pittem, Brugsesteenweg 59 en dit op een perceel grond van 500 m² en omvat een volledig gerenoveerde half open woning (2007-2019) met een bewoonbare oppervlakte van 160 m²! Inclusief zonnepanelen en zonneboiler!!! ENERGIEVRIENDELIJK

INTERIEUR:
Gelijkvloers:
U komt de woning binnen via de inkomhall , via de prachtige eiken deur komt U de leefruimte binnen. De grote raampartijen zorgen voor natuurlijk lichtinval en biedt tevens toegang tot het zongerichte terras en de volledig afgesloten tuin.
Aansluitend is er de volledig ingerichte keuken. Deze omvat een dubbele spoelbak, oven, kookplaat, dampkap, vaatwasser en amerikaanse frigo.
Handig is de directe toegang tot de droge kelder alsook de wasruimte. De wasruimte is maar liefst 16 m² met tevens directe toegang tot de tuinberging.

Eerste verdiep:
Het verdiep omvat 2 ruime 2 persoonsslaapkamers, alsook een volledig vernieuwde badkamer. Deze omvat een dubbele spoelbak met meubel, ligbad/douche met thermostatische kraan en een toilet.

Tweede verdiep:
De zolderverdieping is toegankelijk met een vaste trap. Dit verdiep betreft een betonconstructie alsook mede een recent geïsoleerd dak en nieuwe velux. Dit biedt U de mogelijkheid met berperkte aanpassing een derde slaapkamer te creëren.

EXTERIEUR:
De eigendom beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin met zongericht terras en is volledig omheind, wat zorgt dat alles zeer veilig is voor kinderen. Tevens zijn er twee ruime tuinbergingen. Waaronder een voormalige garage.

PLUSPUNTEN:
* PERFECT INSTAPKLAAR
* 160 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE
* CONFORME ELEKTRISCHE KEURING
* HOOGRENDEMENTSKETEL | NIEUW SANITAIR
* ZONNEPANELEN EN ZONNEBOILER
* ZONGERICHTE PERFECT ONDERHOUDEN AFGESLOTEN TUIN
* VERZICHT OP AGRARISCHE GEBIED


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer