U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

ALLEENSTAANDE RUIME EIGENDOM OP 590 m² MET 4 SLAAPKAMERS EN ZONGERICHTE TUIN

Deze perfect onderhouden alleenstaande woonst is gelegen in een doodlopende straat in hartje Pittem. De woning is ideaal gelegen; rustig doch in het centrum en op wandelafstand van school en diverse winkels.

INTERIEUR:
GELIJKVLOERS:
U komt de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. U beschikt over een ruime leefruimte van 33 m² die voorzien is van grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen (doch voorzien van automatische zonnewering) en biedt directe toegang tot het zonnig terras van 40 m². De eigendom beschikt over een volledig ingerichte open keuken met recente toestellen (kookplaat | oven | dubbele spoelbak | frigo) met zit-en eetplaats (12 m²). Aansluitend is er een gekoelde ingerichte berging. Tevens op het gelijkvloers beschikt U over een bureauruimte (6,60 m). Verder is er een inpandige garage (17 m²) met wasruimte (4,50 m²).
EERSTE VERDIEP:
Op het eerste verdiep is er een overloop die toegang biedt tot maar liefst 4 slaapkamers van 20 m² | 11 m² | 10 m² en 9,5 m². De badkamer is gerenoveerd en omvat een lavabo met meubel, toilet, bidet en ligbad/douche. Tevens is er een technische berging met recente hoogrendementsketel alsook de installatie van de zonneboiler.

EXTERIEUR:
De woning beschikt over een perfect onderhouden tuin rondom de eigendom met zuidgericht terras (40 m²) en tuinhuis (20 m²). Tevens is er een ruime carport. De eigendom is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL 590 m² MET UITERST RUSTIGE LIGGING
* ZONNEBOILER
* 4 SLAAPKAMERS | 170 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE
* DAK GEÏSOLEERD
* DUBBEL GLAS - ALUMINIUM
* ROLLUIKEN EN ZONNEWERING AANWEZIG
* REGENWATER AANWEZIG 10.000 LITER!!
* ZEER VEEL BERGRUIMTE!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer