U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING | 3 SLPKS | GARAGE | TOTAALRENOVATIE 2016

Deze eigendom is gelegen in hartje Pittem, op wandelafstand van slager, bakker, lagere school en openbaar vervoer enz... Dit op een perceel grond van 304 m² en een bewoonbare oppervlakte van 152 m².

INTERIEUR:
Gelijkvloers:
We komen binnen in de inkomhal met een afzonderlijk gastentoilet. Via deze inkom komen we binnen in de leefruimte (37 m²) met open volledig ingerichte keuken met zicht en toegang tot de tuin met aangelegd terras in blauwsteen. Door de grote glaspartij en de zuid-west ligging van terras en tuin is er veel lichtinval. De keuken is ingericht met kookplaat, dampkap, oven, spoelbak en koelkast.
Op het gelijkvloers is er tevens de ruime garage (met geautomatiseerde poort) met ruimte voor wasplaats/opbergruimte alsook een kelder aanwezig.

Eerste verdieping:
Op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers (17,72 m²|6,65 m²) en een ingerichte badkamer (7,30 m²). De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, dubbele lavabo met meubel alsook een hangtoilet.

Tweede verdiep:
Op het tweede verdiep is de master bedroom met een oppervlakte van maar liefst 22 m² dit met een kleine nachthall, slaapkamer zelf en ruimte voor bureel.

EXTERIEUR:
De tuin is onderhoudsvriendelijk en is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Het terras is volledig vernieuwd met een blauwsteen en voorzien van elektriciteit en water.

PLUSPUNTEN:
* VOLLEDIG VERNIEUWD 2016
* ELEKTRICITEIT VOLLEDIG CONFORM
* ENERGIEVRIENDELIJK E-peil 79!!!
* TOP PRIJS/KWALITEIT!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer