U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

2 WONINGEN | 2 GARAGES | PERFECTE INVESTERINGSEIGENDOM OF STARTERSWONING!!!!

VOOR DE SNELLE BESLISSERS!!!!
Deze eigendom is gelegen in het hartje van Pittem (Schuiferskapellestraat 19) op wandelafstand van winkels, school, bushalte enz...
Dit op een perceel grond van 415 m² en omvat TWEE WONINGEN met TWEE GARAGES.

WONING 1:
U komt binnen via de inkomhall waarbij U onmiddellijk rechts een ruime leefruimte hebt met deels open ingerichte keuken.
Aansluitend is er een apart toilet en kelder en bijkeuken. Via de bijkeuken hebt U directe toegang tot de tuin met aparte vernieuwde garage met handmatige kantelpoort en tuinberging.
Verder op het gelijkvloers is er een badkamer (ligbad/lavabo) en slaapkamer.
Het verdiep omvat een tweede en derde slaapkamer alsook een apart toilet. Het tweede verdiep betreedt U via een vaste trap. Dit gedeelte van het dak is nog niet geïsoleerd.

WONING 2:
U komt binnen via de garage (voorzien van automatische geïsoleerde poort en U betreedt de leefruimte via de trap naar het eerste verdiep. De leefruimte heeft een zuidgericht terras van 9 m². Aansluitend is er een gesloten geïnstalleerde keuken alsook een apart gastentoilet op dit verdiep.
Het tweede verdiep omvat een nachthall met ingemaakte kasten, 2 slaapkamers alsook badkamer (ligbad/toilet/lavabo). Via een vaste trap kan U het derde verdiep betreden. Dit dak is volledig geïsoleerd.

PLUSPUNTEN:
* NETTO RENDEMENT BOVEN 5%
* WONING 2 => DUBBEL GLAS | DAK GEÏSOLEERD | ONMIDDELLIJK VERHUURBAAR
* 2 GARAGES


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer