U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

GERENOVEERDE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZUIDGERICHTE TUIN IN HARTJE PITTEM

Deze verrassend ruime, karaktervolle woning is gelegen in hartje Pittem op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt en openbaar vervoer. De eigendom is gelegen op 493 m² grond en beschikt over een garage alsook verscheidene staanplaatsen naast de woning. Tevens geniet U ook van een zongerichte tuin van 125 m².

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de inkomhal waar de authentieke elementen van de woning mooi tot hun recht komen. Vanuit de inkomhal komt U binnen in de ruime leefruimte (34m²) met vernieuwde parketvloer en een mooie open haard. De leefruimte is tevens voorzien van grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen en biedt toegang tot de ingerichte keuken (kookplaat | oven | dubbele spoelbak) met zit-en eetplaats. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder alsook de bergruimte met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Op het eerste verdiep is er een overloop die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 19m², 16m² en 15m² en een volledig vernieuwde badkamer (ligbad | douche | lavabo) alsook een ruim afzonderlijk toilet.
De zolderruimte is toegankelijk met een uitschuifbare trap en geniet een volle hoogte. Ingevolge is het mogelijk om deze nog naar believen in te richten.
EXTERIEUR:
De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke en zongerichte tuin met veranda alsook tuinberging met toilet.
Naast de woning is er tevens een lange oprit met aansluitend de garage die plaats biedt voor meerdere wagens.
PLUSPUNTEN:
- Instapklaar
- Zuidgerichte tuin
- Ruime garage met oprijlaan
- 3 ruime slaapkamers
- Nieuwe brander 2018


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer