U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

RUIME CENTRAAL GELEGEN WONING IN HARTJE PITTEM MET 5 SLAAPKAMERS

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Pittem, op een perceel grond van 684 m² dit op wandelafstand van bakker, slager, school en openbaar vervoer.
De woning dateert van 1948 en is volledig gerenoveerd in 2004 (nieuw dak, gevel enz...). In 2016 is het gelijkvloers opnieuw gerenoveerd met een binnenhuisarchitect.

INDELING:
Gelijkvloers:Inkomhal met traphal en bezoekerstoilet met handenwasser. Rechts kom je in de ruime woonkamer (31,50 m²) met ingemaakte kastenwanden en de gezellige houtcassette met aansluitend de open ingerichte keuken (16,50 m²). De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven, microgolf, vaatwasser en frigo. Door de grote raampartijen is er veel natuurlijk lichtinval en geniet U tevens van directe toegang tot het terras/de tuin. Aansluitend aan de keuken is er toegang tot de ruime droge kelder alsook de achterinkom/berging. Deze laatste is tevens voorzien van ingemaakte kasten. Tevens op het gelijkvloers is er een polyvalente ruimte (15,30 m²) die U naar believen kan bestemmen.

Verdiep 1: Via de nachthall is er toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is volledig ingericht en omvat een douche, ligbad, toilet alsook dubbele lavabo met meubel. De slaapkamers hebben allen volle plafondhoogte (11,50 m² | 15,50 m² en 18,50 m²).

Verdiep 2: Vanuit de derde slaapkamer op het eerste verdiep is er toegang tot de tweede verdieping. Deze omvat een ruime nachthall/bureauruimte, een ruime vierde slaapkamer. Tevens is er nog een zolder aanwezig als handige berging.

Exterieur: De eigendom omvat aan de linkerkant een ruime carport met aansluitende berging. U geniet van een directe toegang tot de tuin. Tevens is er achteraan het perceel een recent ruime tuinhuis waar allerhande tuinmateriaal kan geplaatst worden. De tuin zelf heeft verschillende compartimenten waardoor U over een ruim terras beschikt, kippenpark, en ruimte om trampoline of zwembad te plaatsen.

PLUSPUNTEN:
* Centrale ligging
* Instapklaar!!!
* Ruim perceel 684 m² met gezellig tuin
* Grote bewoonbare oppervlakte 171 m²!!!
* 4 slaapkamers en 1 bureau


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer