U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN ALLEENSTAANDE WONING IN HARTJE PITTEM

Deze eigendom is gelegen op het einde van een rustige kindvriendelijke woonwijk op een hoekperceel van 526 m² in het centrum van Pittem. Deze woning dateert van 1975, doch reeds gerenoveerd in 2001 en op heden voorzien van dubbele beglazing, vernieuwde keuken en badkamers (2), ingemaakte kasten en een nieuw geïsoleerd dak.

Indeling woning:
De eigendom betreft een woning waarbij alle ruimten zich op het gelijkvloers bevinden.
We komen binnen in een lichtrijke inkomhal. Via de inkom komen we in de L-vormige woonkamer met zithoek en eetplaats. De woonkamer is voorzien van 2 grote ramen, die voor veel lichtinval zorgen. De vernieuwde gesloten keuken (2001) is volledig ingericht en is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven, vaatwasmachine, spoelbak en koelkast.
Tevens is de badkamer volledig vernieuwd en omvat een ligbad, toilet, lavabo en ingemaakte kasten met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
De eigendom omvat tevens 3 ruime slaapkamer, waarbij de twee kamers van de kinderen een eigen gemeenschappelijke badkamer hebben (douche en toilet). De ruime nachthall is voorzien van ingemaakte kasten.

Zolder:
De woning beschikt over een geïsoleerde zolder. De hoogte van de zolder laat niet toe bijkomende kamers te voorzien.

Tuin + oprit:
De oprit is voorzien van een asfalt en terrassen in blauwsteen. Tevens is een ruime carport aanwezig waar U minimum 3 wagens kan stallen. Tevens is er een houten tuinhuis. De tuin is volledig afgesloten met een recente omheining en voorzien van diverse terrassen in blauwsteen.

PLUSPUNTEN:
* Rustige kindvriendelijke ligging
* Op te frissen woning
* Volledig afgesloten tuin
* 3 ruime slaapkamers


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer