U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9850 Nevele

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING MET GARAGE IN RUSTIGE WOONWIJK OP 950 m²

Deze TE RENOVEREN eigendom is gelegen te Nevele met name in de Leo Lovaertstraat 50 op een perceel van maar liefst 940 m² en een bewoonbare oppervlakte van 169 m². Dit door de RUSTIGE EN GROENE LIGGING toch dichtbij bakker, slager, winkels, school, enz..

INTERIEUR:
U komt de eigendom binnen via de inkomhal met apart gastentoilet.
Aansluitend is er de ruime leefruimte (36 m²) met verder de gesloten ingerichte leefkeuken 11,50 m² (kookplaat | dampkap | spoelbak | frigo | oven). Via de leefruimte en de keuken is er toegang tot de gezellige veranda (22 m²).
Via de nachthall is er toegang tot een praktische berging, 2 slaapkamers (11,50 | 8,5 m²) en de badkamer (ligbad | lavabo).
Tot slot is er nog de zolderverdieping te betreden via een vouwtrap. Dit verdiep heeft een volle hoogte van 2,20 meter en dus perfect mogelijk om slaapkamers en badkamer te creëren!!!

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een ruime tuin rondom. U beschikt tevens over een ruime garage/bijgebouw (40 m²). Alsook een tuinhuis 15 m² (2004). Gezien de ruime oprit is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

PLUSPUNTEN:
* RUSTIGE DOCH CENTRALE LIGGING
* RUIM PERCEEL GROND 950 m²
* 105 m² BEBOUWDE OPPERVLAKTE + IN TE RICHTEN VERDIEP
* ZONNEPANELEN
* SPOUWISOLATIE 2016


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer