U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8760 Meulebeke

Omschrijving

KARAKTERVOLLE WONING MET TUIN EN GARAGE OP 254 m²

Deze ALLEENSTAANDE WONING is gelegen te Meulebeke met name in de Gentstraat 34 op een perceel van 254 m² grond en een BEWOONBARE OPPERVLAKTE van 112 m². Dit op wandelafstand van bakker, slager, winkels, openbaar vervoer enz...

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkomhal met aansluitend de lichtrijke leefruimte met zit- en eethoekruimte en voorzien van een gezellige gaskachel. Aansluitend is er toegang tot de kelder en de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | frigo | oven) met directe toegang tot de tuin. In het bijgebouw is de wasplaats/badkamer voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Deze wasplaats/badkamer is tevens voorzien van een douche, lavabo en toilet.
Het eerste verdiep omvat 2 ruime slaapkamers en VOLLEDIG VERNIEUWDE BADKAMER.
U beschikt tevens over een vaste trap tot de ruime zolderverdieping die U nog naar believen kan inrichten tot 3de en 4de slaapkamer.

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een zonnige achtertuin met terras en praktische tuinberging die toegang biedt tot de garage. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

PLUSPUNTEN:
* VERDER TE RENOVEREN
* REEDS NIEUWE BADKAMER
* REEDS NIEUWE KETEL HOOGRENDEMENT
* GARAGE
* TUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer