U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8760 Meulebeke

Omschrijving

RUIME RUSTIG GELEGEN WONING MET PRACHTIG AANGELEGDE TUIN OP 329 m²

Deze eigendom is gelegen in Meulebeke Sperrenwijk 33, dit op een perceel grond van 329 m² met als pluspunt een mooie lichtrijke veranda met uitzicht op een PRACHTIG AANGELEGDE TUIN!!! Dit op fietsafstand van bakker, slager, winkel, lagere school en kinderopvang.

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. Via de inkom betreedt U de leefruimte van (25m²) deze is voorzien van een gezellige houtcassette. Aansluitend is er de VOLLEDIG VERNIEUWDE INGERICHTE keuken (kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | vaatwasser |oven| microgolfoven | frigo) daaropvolgend is de veranda van maar liefst 25 m² met prachtig zicht op de tuin. Deze is voorzien van automatische zonnewering en recente pellet kachel.
De inpandige garage is voorzien van een elektrische kantelpoort (17 m²).
Op het eerste verdiep beschikt U over 3 slaapkamers van 14,50 m² | 9,50 m² en 7,50 m². Verder is er de badkamer voorzien van een lavabo met meubel alsook ligbad/douche. Praktisch is de ruime zolder van 21 m², toegankelijk met een vouwtrap.

EXTERIEUR:
De eigendom beschikt over een prachtige onderhoudsvriendelijke (voor en achter) tuin. Deze is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Verder is er een ruime tuinberging (27 m²) voorzien van elektriciteit en water. Handig is de private staanplaats aan de woning.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL 329 m²
* PRACHTIG AANGELEGDE TUIN VOOR- EN ACHTERAAN
* VOORZIEN VAN PVC ROLLUIKEN EN DEELS DUBBELE BEGLAZING
* ZONNEPANELEN MET CERTIFICATEN TEN BEDRAGE VAN € 8.500,00


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer