U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8760 Meulebeke

Omschrijving

RUIME WONING IN HARTJE MEULEBEKE

LIGGING:
Deze eigendom op 694 m² is optimaal gelegen in het centrum van Meulebeke, dit op wandelafstand van winkels, stadscentrum en openbaar vervoer. Omvat een woning (210 m² bewoonbare oppervlakte) met mogelijkheid tot handelsruimte alsook een deeloprit met garages.
INDELING:
Gelijkvloers: We komen binnen in de inkomhal die toegang biedt tot het gastentoilet, de kelder, de keuken, alsook handelsruimte (de oorspronkelijke leefruimte). De ruime leefruimte/handelsruimte van maar liefst 40 m² heeft grote raampartijen met dubbele beglazing die voor veel lichtinval zorgt en voorzien is van een mooie open haard. Via de leefruimte is er toegang tot de ingerichte keuken (dubbele spoelbak, oven en dampkap) met aansluitend de zit-en eetplaats. Deze zit-en eetplaats is naast centrale verwarming tevens voorzien van een houtkachel. Vanuit de zitplaats is er toegang tot de tweede inkomhal met extra inkomdeur en de wasplaats met voorziening voor wasmachine en droogkast. Tot slot is er op de benedenverdieping tevens een extra (berg)ruimte die toegang biedt tot de tuin die volledig is afgesloten en aangelegd met een terras van blauwsteen.
Eerste verdieping: Op het eerste verdiep is er een overloop die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers en de ingerichte badkamer (douche/zitbad, toilet en lavabo met meubel).
Tweede verdieping: Via een vaste trap is er tevens toegang tot de ruime geïsoleerde zolderverdieping voorzien van een vernieuwd dak met veluxraam en een originele planken vloer.
TUIN:
De tuin meet 260 m² en is voorzien van een terras aangelegd in blauwsteen. De tuin biedt tevens toegang tot de ruime garages die vlot te bereiken zijn via de ruime gedeelde uitweg naast de eigendom.
PLUSPUNTEN:
- Centrale ligging
- Bewoonbare oppervlakte 210 m²
- Ruime tuin met garages
- Geïsoleerde zolder


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer