U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8760 Meulebeke

Omschrijving

OP TE FRISSEN WONING MET GARAGE IN HARTJE MEULEBEKE

Deze op te frissen woning is centraal gelegen in Meulebeke, dit op wandelafstand van winkels, stadscentrum en openbaar vervoer.

INDELING:
We komen binnen in de inkomhal die rechtstreeks toegang biedt tot de ruime leefruimte en zitruimte beiden voorzien van grote raampartijen en een gaskachel. Aansluitend is er toegang tot de ruime kelder en de ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, frigo en oven).
Op het eerste verdiep is er een overloop die toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer. Deze kleine slaapkamer biedt toegang tot de ruime zolder met een vaste trap.

In het bijgebouw naast de woning is de wasplaats/badkamer voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Deze wasplaats/badkamer is tevens voorzien van een douche, lavabo en toilet.

TUIN:
De woning beschikt over een volledig aangelegde tuin achteraan de woning met terras en tuinberging die toegang biedt tot de garage. Naast de woning is er nog een oprit die plaats biedt voor verschillende wagens.

PLUSPUNTEN:
- Perfecte prijs/kwaliteit
- ruime slaapkamers
- ruime leefruimte
- garage met oprit


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer