U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8760 Meulebeke

Omschrijving

PRACHTIGE EIGENDOM MET PRAKTIJKRUIMTE

Deze eigendom is gelegen te Meulebeke, Gentstraat 177 en betreft een perfect onderhouden eigendom (BJ 1994) met authentieke en hoogwaardige materialen.

GELIJKVLOERS:
WONING:
U betreedt de eigendom via een volledig aangelegde binnentuin. De inkom omvat een gastentoilet en traphal. Links komt U via een dubbele deur de leefruimte binnen (23,50m²) met ingemaakte kast. De leefruimte en keuken hebben een directe toegang tot de tuin., Aansluitend hebt U de prachtige zithoek (20m²) met open haard en tevens ingemaakte kast. De keuken (30m²) is het hart van deze eigendom, volledig geïnstalleerd met directe toegang tot de kelder. Tevens beschikt U over een ruimte wasplaats (11m²) met recent gerenoveerde inloopdouche.
Extra is de dubbele garage met automatische poorten.

PRAKTIJKRUIMTE:
Inkom met wachtzaal en gastentoilet. Bureauruimte met zicht op de aangelegde tuin (12m²) en een consultatieruimte (14m²) met sanitair blok.

VERDIEPING:
Prachtige nachthall met 2 ingerichte leeshoekjes. Drie zeer ruime slaapkamers (25m² | 27m² | 30m²) met mogelijkheid tot opsplitsing.

TUIN:
De tuin biedt U diverse gezellige zongerichte terrassen, aangelegde vijver (volledig afgesloten), tuinberging. De tuin is volledig afgesloten en tevens kindvriendelijk.
De voortuin beschikt over 3 aangelegde staanplaatsen met extra ruimte tot parkeren. Aparte toegang tot praktijkruimte.


PLUSPUNTEN:
* Instapklaar en tevens perfect onderhouden!
* Mogelijkheid tot praktijkruimte
* Conforme elektrische keuring
* Zeer goede EPC score
* Volledig aangelegde tuin met diverse zonneterrassen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer