U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8770 Ingelmunster

Omschrijving

HOEKWONING MET TUIN EN GARAGE OP 514 m² GROND!!!

Deze hoekwoning is gelegen te Ingelmunster met name in de Meulebekestraat 34 op een perceel van 514 m² met een BEWOONBARE OPPERVLAKTE van 130 m². Dit op wandelafstand van bakker, slager, winkels, school, openbaar vervoer, enz... Deze eigendom is reeds deels gerenoveerd. De verdieping dient nog verder afgewerkt te worden.

INTERIEUR:
GELIJKVLOERS (92 m²): U komt binnen via de inkomhal met hier toegang tot de praktische kelder. Verder komt U terecht in de gerenoveerde ruime leefruimte met zit- en eethoek en voorzien van een gezellig houtkachel. Verder is er de open ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | combi-oven | frigo | dubbele spoelbak) met aansluitend een bureau ruimte. Deze ruimtes bieden U directe toegang tot de gezellige binnenkoer als zowel de tuin. Verder is er op gelijkvloers nog de gerenoveerde badkamer (inloopdouche | lavabo met meubel).
EERSTE VERDIEP (50 m²): kan U nog naar believen afwerken en omvat 3 slaapkamers en een ruimte die op heden dienst doet als wasplaats met apart toilet.
ZOLDERVERDIEPING (35 m²): Tot slot is er nog de ruime zolderruimte te betreden via een vouwtrap. Dit betreft een ruimte met volle hoogte (betonconstructie) die U indien gewenst nog kan inrichten.

EXTERIEUR:
De eigendom is voorzien van een ZEER RUIM en ZONGERICHTE TUIN met gezellig terras. Deze is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Tevens is er een praktische buitenberging voorzien en een APARTE GARAGE (22 m²).

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING | HOEKWONING
* RUIME PERCEEL 514 m²
* CONFORME ELEKTRISCHE KEURING TOT 2047
* NIEUWE HOOGRENDEMENTSKETEL 2022


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer