U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Egem

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN WONING MET VERGEZICHTEN OP 1.263 m² | 3 SLPKS

Deze OP TE FRISSEN eigendom is gelegen te Egem, deelgemeente van Pittem, met name in de Klijtmolenstraat 6. Dit op een perceel van maar liefst 1.263 m² met LANDELIJKE LIGGING en toch dichtbij het centrum met bakker, slager, school enz...

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Rechts komt U de lichtrijke leefruimte binnen met zit- en eethoek (30 m²) met zicht op de tuin. U geniet tevens van een gezellige houtkachel.
Aansluitend is er de keuken 15 m² (kookplaat | dampkap | spoelbak | oven | frigo) met toegang tot de inpandige garage (23,50 m²) voorzien van een geautomatiseerde poort. Verder is er een tussenruimte/berging met spoelbak en directe toegang tot de tuin met terras.
Het verdiep omvat 3 slaapkamers en de badkamer (lavabo met meubel | douche | toilet).
Tot slot is er nog een zolderruimte.

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een zeer ruime achtertuin 1.025 m² met voldoende diverse bergruimtes 80 m². De tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk met HANDIGE ZIJTOEGANG!! Gezien de diepte van het perceel kan U op elk moment van de dag genieten van de zon!

PLUSPUNTEN:
* LANDELIJKE LIGGING
* RUIM PERCEEL 1.263 m²
* RUIME TUIN 1.025 m² MET ZIJTOEGANG
* 3 SLPKS
* GARAGE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer