U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Egem

Omschrijving

RUIME STATIGE WONING MET DOORRIT OP 892 m²

Deze eigendom is gelegen te 8740 Egem, Brugsesteenweg 181, dit betreft een statige woning op een ruim perceel grond van 892 m² met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 275 m²!!!

Gelijkvloers:U komt de eigendom binnen via de ruime inkom het gastentoilet. Vanuit de inkom is er toegang tot de leefruimte van 49 m² met bureauruimte. Aansluitend is er de recente (DOVY 2017) volledig ingerichte leefkeuken (23 m²) met aansluitende berging/wasplaats. Door de grote raampartijen is enorm veel natuurlijk lichtinval.
Zowel vanuit de keuken alsook leefruimte en bureauruimte is er direct toegang tot het terras van 50 m².
Zeer handig is de garage (32 m²) rechts van de woning met 2 poorten zodoende U meerdere wagens op privé terrein kan plaatsen indien gewenst.

Verdieping: Een prachtige ruime mezzanine (27 m²) kan U nog naar believen inrichten. U beschikt tevens over 3 slaapkamers met mogelijkheid tot een 4de (18 m² | 24 m² en 32 m²).
De hoofdslaapkamer geniet van een eigen nachthall met berging en ingemaakte kasten. Tevens is er een apart toilet op dit verdiep.
Als laatste is er de VOLLEDIG NIEUWE badkamer van 2020 met een ligbad, dubbele lavabo met bergruimte en spiegelkast alsook een inloopdouche.

Zolder: De zolderruimte is volledig geïsoleerd.

PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND 892 m²
* ENORME BEWOONBARE OPPERVLAKTE 275 m² | 4 SLPK MOGELIJK
* DIRECTE TOEGANG TOT DE TUIN | GARAGE/DOORRIT
* RECENTE RENOVATIES |HOOGRENDEMENTSKETEL 2016 | VOLLEDIG NIEUWE DOVY KEUKEN 2017| VOLLEDIG NIEUWE BADKAMER 2020)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer