U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Egem

Omschrijving

PRACHTIG AFGEWERKTE WONING MET BIJHUIS (BJ 2016)

Deze RUIME WONING MET BIJGEBOUW is gelegen in hartje Egem, gelegen op een perceel grond van 249 m² en omvat maar liefst een BEWOONBARE OPPERVLAKTE van 200 m². Het BIJGEBOUW 12m² met OVERDEKT TERRAS 9 m² met gemetselde BBQ.
Dit alles met oog voor detail en hoogwaardige afwerking!!!

INDELING WONING:
Gelijkvloers:
U komt de woning binnen via de ruime inkom met gastentoilet. Vervolgens is er de prachtige leefruimte van maar liefst 48,50 m², voorzien van een gashaard (SMEG). Zowel via de leefruimte als de keuken geniet U van directe toegang tot de tuin. Door de grote raampartijen en de zuidgerichte tuin is er veel lichtinval. U beschikt tevens over een ruime half open ingerichte keuken met kwalitatieve apparatuur (fornuis | dampkap | vaatwasser | frigo | diepvriezer). Aansluitend is er een berigng onder de trap alsook een ruime wasplaats/berging van 9,30 m².
De prachtige smeedijzeren deuren en detail van afwerking zullen U onmiddellijk opvallen. Het gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming.

Het eerste verdiep:
U betreedt het verdiep via een trap met eiken treden en een smeedijzeren handgreep. Het verdiep is tevens volledig nieuw en omvat een apart toilet, 3 ruime slaapkamers met name 15 m², 16 m² en 26 m². Op heden is de kamer van 15 m² ingericht als dressingruimte.
De prachtig ingerichte badkamer maakt het plaatje compleet! Deze is voorzien van ingewerkte boxen, met vrijstaand bad op leeuwenpootjes, een ruime inloopdouche van 2,5 m² en een prachtig lavabomeubel.

Tweede verdiep:
Via een authentieke trap kan U het dakverdiep betreden, deze is op heden ingericht als 4de slaapkamer met een oppvlakte van 37 m².

PLUSPUNTEN:
* Instapklaar (volledig geschilderd) | HOOGWAARDIGE AFWERKING
* Ruim 200 m² bewoonbare oppervlakte | 4 slaapkamers
* Centrale ligging
* Grondige totaalrenovatie met HOOGWAARDIGE materialen
* Volledig geïsoleerd | Laag verbruik!!!
* 2 x 10.000 liter regenwater
* Ventilatie D
* Conforme elektrische keuring!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer