U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8720 Dentergem

Omschrijving

RUIME WONING MET BIJGEBOUW OP EEN PERCEEL VAN 1.772 m²

Deze eigendom is gelegen te 8720 Dentergem, Markegemsesteenweg 48 en dit op een perceel grond van maar liefst 1.772m² en omvattende een RUIME WONING met een bewoonbare oppervlakte van 213 m² en een bijgebouw van 115 m² die kan dienen als ruime garage/stapelplaats enz....

WONING:
U komt binnen in een ruime inkomhall met gastentoilet. Aansluitend is de L-vormige leefruimte met open haard alsook directe toegang tot het terras. Verder beschikt U over een gesloten ingerichte keuken (muur tussen keuken en leefruimte kan opengemaakt worden indien gewenst) met toegang tot de ruime droge kelder.
Via de achterinkom met ingemaakte kasten hebt U toegang tot de wasruimte, 2 zeer ruime slaapkamers, een dressingruimte alsook de te renoveren badkamer. Het verdiep omvat een nachthall met tevens 2 ruime slaapkamers en een dressingruimte. Dit verdiep is recent volledig vernieuwd.

BIJGEBOUW:
Het bijgebouw heeft een oppervlakte van 115 m² en is voorzien van elektriciteit en water. Inpandig is een garage met kantelpoort.

PLUSPUNTEN:
* RUIME EIGENDOM MET 4 SLAAPKAMERS
* ZUIDGERICHTE TUIN
* DROGE KELDER ALSOOK KRUIPKELDER
* ZONNEPANELEN
* ZONNEBOILER


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer