U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8720 Dentergem

Omschrijving

RUIME GEZINSWONING IN HARTJE DENTERGEM MET 3 SLAAPKAMERS

Deze eigendom is gelegen in het centrum en dit op een perceel van 256m² en omvat maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 160m²!!!

Ligging: Centrum Dentergem op wandelafstand van bank, bakker, slager, apotheek, lagere school, winkels, nabij openbaar vervoer,...

Gelijkvloers:
Het gelijkvloers is in 2010 volledig vernieuwd (isolatiechappe, bevloering, sanitair, raamwerk, keuken....). Indeling: Inkomhal, bezoekerstoilet, ruime lichtrijke leefruimte (37,70 m²) met voorzieningen voor eventueel gashaard, open volledig ingerichte keuken met ontbijthoek (kookplaat | dampkap | oven | microgolf | frigo | vaatwasser). het grote schuifraam zorgt voor veel lichtinval en zicht op de tuin.
Aansluitend is een ruime berging met sanitaire voorziening (douche met lavabo) alsook aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Verdiep 1:
Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers (13,70 m² | 11,35 m²) en de badkamer (7,70 m²). Deze is voorzien van een douche, lavabo met meubilair, ligbad en toilet.

Verdiep 2:
De tweede verdieping omvat een ruime nachthall (5,75 m²) alsook de hoofdslaapkamer voorzien (17,00 m²)!

Kelder: de droge kelder van 6,4 m².

Tuin: achteraan de woning vinden we de onderhoudsvriendelijke tuin met aangelegd terras en die volledig omheind is, wat zorgt dat alles zeer veilig is voor kinderen. Tevens is er nog een extra bergruimte.

PLUSPUNTEN:
- Centrum ligging in Dentergem;
- Recent gerenoveerd (2010);
- 3 ruime slaapkamers;
- De elektriciteit is conform het AREI;
- Recente Hoogrendementsketel;
- Super isolerende beglazing.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer