U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Deinze

Omschrijving

GERENOVEERDE WONING MET TUIN & OPSLAGPLAATS OP 500 m²

Deze INSTAPKLARE HALF OPEN BEBOUWING is gelegen aan het centrum van Deinze met name in de Karel Picquélaan 133 op een perceel grond van 500 m² met een bewoonbare oppervlakte van 128 m². Tevens beschikt U over een OPSLAGPLAATS van 70 m²!! Dit alles vlakbij winkels, bakker, slager, school, openbaar vervoer, enz...

PLUSPUNTEN:
* GUNSTIGE LIGGING | INSTAPKLAAR
* RENOVATIE 2019
* CONFORME KEURING
* ZONGERICHTE TUIN
* GARAGE/STAPELPLAATS 70 m²

INTERIEUR:
U komt binnen via de inkomhal met directe toegang tot de leefruimte met zit- en eethoek en gezellige cassette op pellets. Verder is er de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | spoelbak) met aansluitend de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | inloopdouche | toilet). Vanuit de keuken is er directe toegang tot de tuin en de garage/berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Het verdiep omvat twee ruime slaapkamers en tot slot is er nog de zolderverdieping te betreden via een vaste trap en kan nog naar believen ingericht worden als derde slaapkamer.

EXTIEUR:
De woning is voorzien van een ruime en zongerichte tuin (210 m²) volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Verder kan U ook nog genieten op het zonnig terras (30 m²). Er is voldoende private parkeergelegenheid alsook is er een ruime garage/wasplaats voorzien (70 m²).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer