U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8850 Ardooie

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS, 2 GARAGES EN WERKPLAATS

Deze eigendom is gelegen aan de Tassche, een rustige doch centrale ligging met bakker, slager en lagere school op wandelafstand. Op 5 minuten van het centrum van Roeselare alsook van de op- en afrit E403 Ardooie.
Gelegen op een perceel grond van 529 m² en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 204 m²!!! Tevens ook 2 GARAGES een WERKPLAATS van 50 m² en CARPORT.
De verbouwingen van deze eigendom zijn gestart in 2010 waarbij de eigendom volledig is gerenoveerd (bevloering, centrale verwarming, sanitair, keuken, veranda, gevel...), en de laatste vernieuwingen in 2018 zijn afgerond. Kortom bijna een nieuwbouwwoning en Uw bezoek meer dan waard!!!

INTERIEUR: U komt de woning binnen via de inkomhall, rechts betreedt U de ruime eetkamer met bureauruimte. Aansluitend is er de vernieuwde volledig geïnstalleerde keuken (2018) waarbij de gezellige veranda met directe toegang tot de tuin het hart van de woning betreft. Achterliggend is er een achterinkom met gastentoilet, volledig vernieuwde badkamer (ligbad | douche | dubbele lavabo) alsook wasruimte en volledig geïnstalleerde dressing met ingebouwde verlichting. Deze dressing is ruim genoeg om een gelijkvloerse slaapkamer te creëren. Het verdiep omvat een ruime nachthall/polyvalente ruimte, apart toilet, en twee ruime slaapkamers (2 persoons). Op het tweede en laatste verdiep bevindt zich de derde slaapkamer met bergruimte.

EXTERIEUR: In 2017 is de tuin volledig vernieuwd met diverse terrassen waarbij U elk moment van de dag kan genieten van de zon. De tuin is ook volledig omheind en ingevolge zeer kindvriendelijk. Tevens zijn er TWEE GARAGES aanwezig, waarvan 1 met elektrische geïsoleerde poort en 1 handmatige kantelpoort. Verder is er nog een werkruimte van +/-50 m². Tot slot is er nog een houtberging en carport.

PLUSPUNTEN:
* 204 m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE
* VOLLEDIG VERNIEUWD | CENTRALE VERWARMING | DUBBELE BEGLAZING....
* CONFORME ELEKTRISCHE KEURING
* ENERGIEVRIENDELIJK => 117 Kwh/m²!!!
* KINDVRIENDELIJKE AANGELEGDE TUIN
* 2 GARAGES | CARPORT | WERKPLAATS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer