U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8211 Aartrijke

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN RUIME GEZINSWONING IN AARTRIJKE

Deze op te frissen gezinswoning is gelegen te Aartrijke met name Jan Frans Willemsstraat 1. Dit op een perceel van maar liefst 856 m². U kan tevens genieten van 199 m² bewoonbare oppervlakte (gelijkvloers) en kan U de zolderverdieping nog naar believen inrichten.

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via de ruime inkomhal (ruimte voldoende om vaste trap naar eerste verdiep te plaatsen) deze biedt U toegang tot de woonkamer van maar liefst 47 m² met zowel eet- als zithoek. Vervolgens komt U terecht in de keuken (16 m²) voorzien van spoelbak | frigo | dampkap. Handig is aansluitend de ruime droge kelder van 15 m². De achterinkom beschikt over een apart toilet, ruimte voor wasmachine en droogkast. Vervolgens komt u terecht in de nachthal deze biedt toegang tot 2 slaapkamers (10 m² | 15,5 m²) alsook de badkamer (toilet | ligbad | dubbele lavabo). Als laatste is er de ruime garage 37 m² (geautomatiseerde poort) met een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze omvat 2 slaapkamers alsook een polyvalente ruimte die U nog naar believe kan inrichten.

EXTERIEUR:
De woning biedt een ruime zongerichte tuin. U beschik tevens over een ruime carport en de oprit biedt U de mogelijkheid om maar liefst 4 wagens te parkeren.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* RUIM PERCEEL 856 m²
* RUME BEWOONBARE OPPERVLAKTE 199 m² + VOLLEDIGE ZOLDERVERDIEPING
* PARKEERGELEGENHEID VOOR 4 WAGENS
* VOLLEDIG ONDERKELDERD (Deels kelder deels kruipkelder)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer