U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

PERFECT GELEGEN OPEN BEBOUWING MET GARAGE IN HARTJE AARSELE

Deze alleenstaande te renoveren eigendom is gelegen te Aarsele met name in de Pastorijstraat 28 en dit op een perceel van 544 m². Door de centrale ligging op wandelafstand van winkels, bakker, slager, school enz...

INTERIEUR:
U komt binnen via de ruime inkomhal met op de rechter kant directe toegang tot de leefruimte (32 m²). Vervolgens is de aparte eetplaats (20 m²) met toegang tot de kelder en aansluitend de keuken voorzien van een dubbele spoelbak (7,50 m²) en met directe toegang tot de tuin. Vanuit de keuken is er ook nog toegang tot de wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast alsook voorzien van een apart gastentoilet. De verdieping omvat 3 slaapkamers (16,50 m² | 14,50 m² | 14 m²) en de badkamer (lavabo met meubel | ligbad | toilet). Tot slot is er nog de zolder als handige stapelruimte.

EXTERIEUR:
De woning is voorzien van een ruime zongerichte tuin rondom de woning 290 m² voorzien van een garage en voldoende private parkeergelegenheid voor 3 wagens.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* RUIME TUIN 290 m²
* ROLLUIKEN
* PRIVATE PARKEERGELEGENHEID | GARAGE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer